ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Mόνο αλήθειες!


Aπόψε το βράδυ, μεσάνυχτα νταν, ο ρεπόρτερ (Χρήστος) Ξανθάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel ζωντανά στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη KONTRA 24. Τι θα πει;..
Τι άλλο; ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
***
Η δημοσιογράφος Έλενα Νεοφωτίστου επιστρέφει στις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος με την εκπομπή «Αντανακλάσεις», που θα μεταδίδεται από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και κάθε Παρασκευή από τις 15:00 ώς τις 16:00.
***
Τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, υποδέχεται η Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά», την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 16:00.
***
Συμπληρώνονται, φέτος, είκοσι χρόνια από τότε που το Kosmos 93,6 βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα ως το πιο «κοσμοπολίτικο παιδί» της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και της ΕΡΤ. Οι παραγωγοί του Kosmos  επέλεξαν 100 τραγούδια, πέντε για κάθε χρονιά, από το 2001 έως και το 2020, τα οποία μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε στη σελίδα του Kosmos στο Spotify: KosmosRadio.