ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Με αφορμή την προσφυγή τεσσάρων Ελλήνων δημοσιογράφων κατά του Facebook


O Γιώργος Ι. Αλλαμανής γράφει στο newscenter.gr με αφορμή την προσφυγή τεσσάρων Ελλήνων δημοσιογράφων κατά του Facebook:
Δίκιο βουνό έχουν οι τέσσερις Έλληνες δημοσιογράφοι που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του Facebook αφού είδαν τους λογαριασμούς του να «τιμωρούνται» με λουκέτο για έκφραση γνώμης..

σε ζητήματα όπως η απεργία πείνας Κουφοντίνα ή ο θάνατος του 23χρονου μοτοσυκλετιστή από αυτοκίνητο ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή.

Με την κίνησή τους αυτή, υπό τη νομική καθοδήγηση του συνταγματολόγου και πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου, η Ευγενία, ο Γιάννης, ο Άρης και ο Λεωνίδας συστρατεύθηκαν σε ένα πολυμέτωπο και άνισο διεθνή αγώνα για να καθιερωθεί πλαίσιο δημοσίου ελέγχου σ’ ένα θηρίο παραπληροφόρησης, εμπορευματοποίησης προσωπικών δεδομένων, στοχοποίησης συγκεκριμένων χρηστών για τις πολιτικές τους απόψεις και χειραγώγησης της κοινής γνώμης με το αζημίωτο.

- διαβάστε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια του ρεπορτάζ στο newscenter.gr ΕΔΩ