ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Μπάμπη Ζαχαρόπουλο


Έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Ζαχαρόπουλο που «έφυγε» αιφνιδίως χθες Κυριακή 31 Οκτωβρίου το βράδυ, αποχαιρετά η ΕΡΤ. Η απώλειά του προκάλεσε μεγάλη θλίψη,.. καθώς εκτός από νέος άνθρωπος, μόλις 49 ετών, ήταν σε όλους πολύ αγαπητός, πρόσχαρος, ευγενής και εργατικός. Εργάστηκε στη δημοσιογραφική παραγωγή ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης επί 23 χρόνια.
Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

Οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ τον αποχαιρέτησαν γράφοντας:

«Έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Ζαχαρόπουλο αποχαιρετά η ΕΡΤ. Το νήμα της ζωής του “Μπάμπη όλων μας”, κόπηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.
Ήταν η ψυχή του καναλιού. Ό άνθρωπος της πρώτης γραμμής… πρόσχαρος, χαμογελαστός, εργατικός… πάντα εκεί. Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 49 του χρόνια, όμως η καρδιά του τον πρόδωσε.
Γεννήθηκε στην Καλλιθέα, στις 27 Αυγούστου του 1972, πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ.
Ένας άνθρωπος δοτικός, χωρίς κακία, με ευγένεια ψυχής και σεβασμό προς όλους.
Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η στιγμή που κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας του αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, δεν άντεξε την πίεση και το στρες η δική του καρδιά - κι έφυγε για πάντα από κοντά μας.
Πριν από 6 χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του εντελώς ξαφνικά, γεγονός που τον είχε συγκλονίσει. Δεν είχε δικά του παιδιά, μόνο την ανιψιά του, κόρη του αδερφού του Νίκου, την οποία υπεραγαπούσε. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε ποτέ στη δουλειά, η πρώτη και μοναδική φορά…
Θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή..
Καλό ταξίδι Μπάμπη μας…»