ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ποιον δημοσιογράφο ρωτάει ο Μητσοτάκης προτού πάρει μια κρίσιμη απόφαση


Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν τους λείπουν οι δημοσιογράφοι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκεντρώσει πολλούς δίπλα του και μαλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν διατελέσει και διευθυντές σε..

μεγάλες εφημερίδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διευθυντής της πάλαι ποτέ ένδοξης «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», Γιάννης Βλαστάρης που κατοικοεδρεύει πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με την Καθημερινή ο Μητσοτάκης σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εμπιστεύεται πλήρως την κρίση του Βλαστάρη ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο λογογράφος του. Και μάλιστα ο δημοσιογράφος είναι ο τελευταίος του οποίου τη γνώμη ζητάει ο Μητσοτάκης προτού πάρει μια κρίσιμη απόφαση.
Η «Καθημερινή» γράφει συγκεκριμένα σε παραπολιτικό σχόλιό της:
"Οταν εμπιστεύεσαι σε κάποιον να γράφει τις ομιλίες σου, σημαίνει πως του εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό όλων: την πολιτική σου καριέρα. Συνεπώς δεν μου κάνει εντύπωση η πληροφορία πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλην των λόγων του, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εμπιστεύεται πλήρως την κρίση του Γιάννη Βλαστάρη. Και είναι ο τελευταίος που ρωτάει προτού πάρει μια κρίσιμη απόφαση."