ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Νέο δημοσιογραφικό προϊόν στο διαδίκτυο


Sunday Edition στο News24/7 με επικεφαλής τον Σταύρο Διοσκουρίδη


Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site της 24MEDIA, News24/7 πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά λανσάροντας την ειδική κυριακάτικη ενότητα Sunday Edition, επικεφαλής της οποίας αναλαμβάνει.. ο Σταύρος Διοσκουρίδης.
To Sunday Edition του NEWS24/7 αποτελεί ένα νέο δημοσιογραφικό προϊόν που έρχεται να συγκεράσει τις διαχρονικές αξίες της δημοσιογραφίας με τις ανάγκες αλλά και τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται ραγδαία στην ψηφιακή εποχή. Η ύλη του θα βασίζεται στο πρωτότυπο περιεχόμενο, τα πρωτογενή ρεπορτάζ, την ποιοτική φωτογραφία, επενδύοντας σε όλες τις νέες μορφές δημοσιογραφίας, με κυρίαρχο στόχο την κάλυψη της αθέατης πλευράς της επικαιρότητας και όχι μόνο.
Καθήκοντα Editor in Chief του Sunday Edition αναλαμβάνει ο Σταύρος Διοσκουρίδης, ο οποίος εργάζεται σε έντυπα μέσα από το 2006 με κυριότερες συνεργασίες το περιοδικό Ταχυδρόμος και τη Lifo όπου ήταν και αρχισυντάκτης. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Popaganda.gr. Από το 2008 συμπαρουσιάζει με τον Παναγιώτη Μένεγο την ραδιοφωνική εκπομπή Laternative (07:00 με 10:00 το πρωί στον En Lefko 87.7).
Με υψηλή αισθητική και το κύρος του κορυφαίου ψηφιακού ομίλου στη χώρα, το Sunday Edition του NEWS24/7, έχει στόχο να γίνει η αγαπημένη συνήθεια του αναγνωστικού κοινού.
Το NEWS24/7 δε σταματά να παρέχει αξιόπιστη, άμεση και πλουραλιστική ειδησεογραφία, με πλήρη κάλυψη της επικαιρότητας και πληθώρα ρεπορτάζ 7 μέρες την εβδομάδα.