ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Action 24: Αναβληθήκαν όλες οι εκπομπές λόγω κρουσμάτων covid-19


O κορoνοϊός «χτύπησε» και το περιφερειακό κανάλι Action 24, όπου επιβεβαιώθηκαν κρούσματα του ιού μεταξύ των εργαζομένων. Αποτέλεσμα ήταν να αναβληθούν όλες οι ενημερωτικές εκπομπές..εχθές, αλλά και τις επόμενες ημέρες.
«Οι ζωντανές ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές του Action24 επιστρέφουν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου», ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ των εργαζομένων του.
Την είδηση έκανε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος με ανάρτηση του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Ένα χρόνο αλώβητοι, ένα χρόνο στις επάλξεις κάθε μέρα, από την πρώτη στιγμή για να ενημερώνουμε για την πανδημία αλλά έφτασε η κακή ώρα. Εξαιτίας της ύπαρξης κρουσμάτων στο κανάλι, σήμερα δεν θα μας δείτε.
Τα τεστ που κάνουμε βοήθησαν ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι θετικοί και οι υπόλοιποι περιμένουμε τους ελέγχους μας. Η απόφαση του καναλιού είναι να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για κανέναν εργαζόμενο για αυτό και μέχρι να φτάσουμε σε σημείο να έχουμε καθαρή εικόνα, δεν θα κάνουμε εκπομπές. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».