ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Θα φύγουμε τριήμερο την Καθαρή Δευτέρα και θα χάσουμε τις εφημερίδες...


Αλλη μία απόφαση των εκδοτών που ουσιαστικά στρέφεται εναντίον των εφημερίδων


Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες θα βγουν μία ημέρα νωρίτερα. Τα κυριακάτικα φύλλα το Σάββατο και τα Σαββατιάτικα την Παρασκευή. Επειδή την Δευτέρα είναι Καθαρή Δευτέρα! Για μία.. αργία της Δευτέρας οι εφημερίδες της Κυριακής θα βγουν Σάββατο! Ενας παραλογισμός από την αρχή έως το τέλος. Που γίνεται ακόμα πιο μεγάλος αν σκεφτείτε πως φέτος δεν υπάρχει τριήμερο εξόδου μια και όλοι είμαστε αποκλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν μπορούμε να πάμε ούτε 2 χιλιόμετρα μακριά.
Ετσι ακριβώς απαξιώνουν οι ίδιοι οι εκδότες τα προϊόντα τους για να κερδίσουν μία ημέρα περισσότερη στα περίπτερα οι κυριακάτικες εκδόσεις. Που θα βγουν Σάββατο, δηλαδή από Παρασκευή απόγευμα στην Αθήνα, με ύλη από την Πέμπτη και πριν. Και προσφέρουν μπαγιάτικες ειδήσεις στους αναγνώστες και τους λένε ελάτε να μας αγοράσετε ξανά μετά από τρεις ημέρες, την Τρίτη το πρωί. Σιγά μην περιμένουν τρεις ημέρες τις εφημερίδες. Είναι απλό, θα πάνε αλλού (internet).
Μετά απορούμε γιατί πέφτουν διαρκώς οι πωλήσεις...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio