ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Έξαψη στα Παραπολιτικά


Σε ποιο ραδιοφωνικό κανάλι ακούγεται περισσότερο η Έξαψη; Ευκολάκι… Στον ρ/σ Παραπολιτικά fm 90,1. Ακούστηκε σε εκπομπή (και) με πολιτιστικό περιεχόμενο, συνοδευόμενο με επίκαιρο σχόλιο.. της κυρίας που την παρουσιάζει. -Με τη νίκη μας στο Αϊντχόφεν, πώς να μην έχουμε έξαψη, είπε όταν τελείωσε το τραγούδι (συνήθως σε πρώτο πληθυντικό μιλάς για τον Ολυμπιακό άμα δουλεύεις στα Παραπολιτικά).
Αμέσως παρουσίασε την επόμενη καλεσμένη της που ήταν εικαστικός, και σχετικά με αυτήν την ιδιότητά της θα συζητούσαν. Ζήτησε συγγνώμη που δεν έβαλε ένα τραγούδι ταιριαστό με την τέχνη, αλλά βρήκε τη δικαιολογία: «Και ο Ολυμπιακός τέχνη είναι».
Το όνομα της κυρίας που παρουσιάζει την εκπομπή (ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα, για να τα λέμε όλα), Ντέπυ Γκολεμά, γνωστή για τα φιλοολυμπιακά της αισθήματα. Η στήλη της στο Φως το Σπορ ήταν αγαπημένη του «κυρίου Θόδωρου»· του Θεόδωρου Νικολαΐδη.
- από το Harddog