ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Εμβολιασμοί εκτός σειράς: Ο Μητσοτάκης διαγράφει μόνο τα «χαμηλόβαθμα» στελέχη!


Υποκρισία στο κυβερνών κόμμα: Αναστολή της κομματικής ιδιότητας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την αντιδήμαρχο Παιδείας στη Θεσσαλονίκη, ούτε επίπληξη στον περιφερειάρχη.. Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου!
Tα παραπάνω σχολιάζει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στη στήλη του «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieideiseis. gr. Ο δημοσιογράφος υπό τον τίτλο «Εμβολιασμοί εκτός σειράς: Ο Μητσοτάκης διαγράφει μόνο τα «χαμηλόβαθμα» στελέχη!» γράφει αναλυτικά:
Μόνο ντροπή προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι σειρά επωνύμων «γαλάζιων» στελεχών παραβιάζουν τη σειρά και το πρωτόκολλο των εμβολιασμών και εμβολιάζονται οι ίδιοι!
Μετά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την αντιπρόεδρο Παιδείας στο Δήμο Θεσσαλονίκης και τους τρεις αντιδημάρχους στην Καλλιθέα –όχι και οι τρεις «γαλάζιοι», ο ένας δε είναι και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ- ήρθαν οι καταγγελίες για τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου (που πήγε στα κρυφά με ιδιωτικό σκάφος στη Χάγη προκειμένου να εμβολιαστεί!), αλλά και για τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου!
Η δικαιολογία παντού η ίδια: Για να μην χαθούν τα εμβόλια εκλήθησαν οι ίδιοι να προσέλθουν για εμβολιασμό –και …πήγαν, τι να κάνουν λένε, να αφήσουν τα εμβόλια να πάνε χαμένα;
Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, εμβολίασαν και μέλη της οικογενείας τους, με το «επιχείρημα» ότι «αυτούς ξέραμε ότι δεν είχαν νόσημα και δεν θα αρνούνταν να εμβολιαστούν, με κάποιους άλλους μπορεί να χανόταν τα εμβόλια»!!! Άνθρωποι, δηλαδή, μικροί σε όλα!
Ούτε ένα συγγνώμη, ούτε μια στοιχειώδη απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν εκλήθησαν αστυνομικοί και στρατιωτικοί να κάνουν τα εμβόλια που κινδυνεύουν να χαθούν, όπως προβλέπει το εμβόλιο!
Και πώς στο διάβολο συμβαίνει, όταν τα εμβόλια κινδυνεύουν να χαθούν, εμφανίζονται ως από μηχανής Θεός ένα «γαλάζιο» στέλεχος και δίνει τη λύση, …θυσιάζεται, κάνοντάς τα ο ίδιος!!!
Το ίδιο υποκριτική είναι και η στάση της ηγεσίας του κυβερνώντος: Αναστέλλει τις κομματικές ιδιότητες του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και την αντιδήμαρχο Παιδείας της Θεσσαλονίκης, αλλά όχι και τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου-προφανώς και οι διαγραφές για ορισμένους είναι θέμα …μεγέθους και πολιτικού βάρους εκείνων που παραβιάζουν το Πρωτόκολλο!
ΥΓ: Δεν θα κρίνουμε όσους δημοσιογράφους επαινούν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη γιατί κάθισε στη σειρά του για τον εμβολιασμό, αλλά «ξεχνούν» να σημειώσουν ποιοι παραβιάζουν το πρωτόκολλο και παίρνουν τις θέσεις άλλων! Ο κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο!