ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ στηρίζουν το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης


Tα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ δίνουν το παρών στον μεγάλο, διεθνή θεσμό του ντοκιμαντέρ στη Θεσσαλονίκη και σας παρέχουν την ευκαιρία να κερδίσετε κωδικούς για να παρακολουθήσετε.. online τις ταινίες τεκμηρίωσης της επιλογής σας.
Από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 βγάζουν κωδικό… θέασης για το πλούσιο πρόγραμμα του διαδικτυακού, 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από ολόκληρο τον κόσμο, το συναρπαστικό αφιέρωμα «Προορισμός: Ταξίδι», που εξερευνά τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού, και τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες τεκμηρίωσης για παιδιά και νέους. Συνολικά πενήντα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ (EΔΩ).
Στηρίζοντας το θεσμό, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το Kosmos 93,6 παρουσιάζουν καθημερινά στις εκπομπές τους, από τις 4 ως τις 14 Μαρτίου, τα τελευταία νέα του φεστιβάλ, με αναφορές στο πλούσιο πρόγραμμα, τα ειδικά αφιερώματα και τις νέες θεματικές που εγκαινιάζονται φέτος.
Επίσης, μέσα από τις εκπομπές και τις σελίδες των μουσικών ραδιοφώνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ακροάτριες και οι ακροατές θα μπορούν να κερδίσουν κωδικούς για να δουν το ντοκιμαντέρ ή τα ντοκιμαντέρ της επιλογής τους δωρεάν.