ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Παναγιώτης Μένεγος στο δυναμικό της 24MEDIA


Ο Παναγιώτης Μένεγος αναλαμβάνει καθήκοντα Editorial Director στο 24MEDIA News Lab, το νέο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, business unit της 24MEDIA, ενώ παράλληλα θα.. συμμετέχει στον τομέα των podcasts και θα αρθρογραφεί στα sites του ομίλου.
Βρίσκεται στον χώρο των media από το 2004 ως συνεργάτης περιοδικών, εφημερίδων και ιστοσελίδων (Athens Voice, Ταχυδρόμος, Καθημερινή, Sonik, Jumping Fish, Avopolis κ.ά.), ενώ υπήρξε συνιδρυτής και διευθυντής σύνταξης της on-line πλατφόρμας Popaganda. Έχει δουλέψει επίσης ως σύμβουλος και παραγωγός περιεχομένου με διάφορα brands, στην επικοινωνία μουσικών φεστιβάλ και τη μουσική επιμέλεια ποικίλων projects. Από το 2008 είναι συμπαρουσιαστής της καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής Laternative (στον En Lefko 87.7).
Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Π. Μενέγος με την πολυετή εμπειρία του στον δημοσιογραφικό χώρο, έρχεται να δώσει προστιθέμενη αξία στο καινοτόμο τμήμα 24MEDIA News Lab, με στόχο την υλοποίηση πρακτικών και καινοτομιών που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο παράγεται και διαχέεται η δημοσιογραφία στην εποχή των digital media. Ο Παναγιώτης Μένεγος προστίθεται στο δυναμικό της 24MEDIA, αρθρογραφώντας παράλληλα στα brands του ομίλου, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.