ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Γιατί ο Πρετεντέρης στηρίζει τον Λοβέρδο


Δεν χρειαζόταν ένα ακόμη άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ για να αντιληφθούν στην Χαριλάου Τρικούπη ότι ο γνωστός δημοσιογράφος στηρίζει την υποψηφιότητα του.. Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
Στο τελευταίο του κείμενο υποστήριξε ότι το ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση Κουφοντίνα «μπερδεύτηκε σε μια ακατάληπτη ιστορία αποστάσεων και ακατανοητων διατυπώσεων ώστε τελικά μπουρδουκλώθηκε μόνο του. Ούτε καταλάβαινες τι ήθελαν να πουν». Και κατέληξε: «Πάλι καλά που τους έσωσαν ο Λοβέρδος και ο νεαρός Χριστοδουλάκης».
Ετσι κι αλλιώς, δεν υπολόγιζαν στον Πρετεντέρη. Από τότε που είπε ότι η Φώφη Γεννηματά απουσίασε από την ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην υπουργού Δ. Παπαγγελόπουλου γιατί, ίσως, ήταν κομμωτήριο, κόπηκαν όλες οι γέφυρες.
Αυτό που κυρίως τους απασχολεί είναι το εύρος των δυνάμεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου. Δεν έχουν άδικο που ανησυχούν. Μια απλή καταγραφή δείχνει ότι ο πρώην υπουργός έχει πολύ καλή πρόσβαση στα ΜΜΕ, πολύ φιλική αντιμετώπιση, ενώ οι μόνες δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τον ίδιο.