ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Πρόβλεψε τον σεισμό τo «Κοινωνία Ώρα MEGA»;


Το πρωί σήμερα η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» έβγαλε τον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα και μιλήσανε για κάποια προσεισμικά φαινόμενα. Ο γνωστός καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών.. Καταστροφών εξήγησε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ορισμένα πράγματα για την υποχώρηση της στάθμης της θάλασσας που σημειώνεται σε διάφορες παραλιακές περιοχές της Ελλάδας.
Βέβαια είπε ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες η κατάκλιση των λιμένων αποτελεί προσεισμικό φαινόμενο αλλά συνήθως οφείλονται σε μετεωρολογικές συνθήκες, όπως νότιους ανέμους. Αν και μπορεί και να οφείλεται στη σύνοδο κάποιων πλανητών που ασκούν έλξη σε θαλάσσιες μάζες.
Όπως τόνισε ο κ. Λέκκας, αν το φαινόμενο της υποχώρησης της στάθμης της θάλασσας είναι μόνο σε μια περιοχή, τότε «μπορεί να αποτελέσει προσεισμικό φαινόμενο».
Ολα αυτά στις 7 παρά 10 το πρωί στην εκπομπή. Και το μεσημέρι στις 12:16 είχαμε σεισμό.
Πρέπει να το πούμε, όπως και να έχει αποδίδοντας τα εύσημα στους δύο συναδέλφους: η εκπομπή έπεσε μέσα, πέτυχε διάνα! - από το e-tetradio