ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Και ο Οικονόμου στη Νάξο με την Πρόεδρο

Στη Νάξο βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκεί συνάντησε και συνομίλησε με τον Δημήτρη Καπούνη, πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.
Η συζήτηση Σακελλαροπούλου με τον Δ. Καπούνη περιστράφηκε γύρω από τα εκλεκτά προϊόντα αλλά και το σπουδαίο έργο της Ένωσης..
Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην προσπάθειά της για την παραγωγή και προώθηση των προϊόντων της, την στήριξη με κάθε τρόπο του Ναξιώτη παραγωγού και την προβολή της Νάξου.
Μάλιστα, ο Δ. Καπούνης δώρισε στην Πρόεδρο ένα καλάθι γεμάτο προϊόντα Νάξου, ώστε εκείνη να τα δοκιμάσει και να γευθεί από… πρώτο χέρι τη νοστιμιά τους, ενώ την προσκάλεσε να ξαναέλθει στη Νάξο του χρόνου, αυτή τη φορά ως… φιλοξενούμενη της «Ένωσης».
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του Δ. Καπούνη και εντυπωσιάστηκε με την ιστορία, τα πεπραγμένα και το έργο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου *(φωτογραφίες και πληροφορίες από τη σελίδα της Ενωσης στο fb)