ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η Athens Voice απαντά για την Εύβοια

«Η χυδαιότητα των fake news» είναι ο τίτλος του σημειώματος μέσω του οποίου απαντάει η Athens Voice σχετικά με ανάρτησή της για την τραγωδία στην Εύβοια που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. Γράφει η AV:
"Η χυδαιότητα των fake news, της «μετά-αλήθειας», με τη γνωστή..
μέθοδο που εφαρμόζουν σταθερά εναντίον της Athens Voice, για τα τραγικά γεγονότα στην Εύβοια. Η Athens Voice, όπως και όλα τα Μέσα, παρακολούθησε από την αρχή την τραγική θεομηνία στην Εύβοια που κόστισε τη ζωή σε συμπολίτες μας, ενημερώνοντας διαρκώς κάθε λεπτό τους αναγνώστες της. Δημοσιεύσαμε αυτές τις δυο μέρες δεκάδες ειδήσεις που αφορούσαν τις καταστροφές, τις εξελίξεις, τις ανακοινώσεις των πολιτικών κομμάτων και της κρατικής μηχανής και κυρίως τα νεότερα για τους αγνοούμενους, τους νεκρούς και τις υλικές ζημιές". 
Η Athens Voice παραθέτει και screen shots με ειδήσεις, που αφορούν τους νεκρούς της Εύβοιας ο αριθμός των οποίων ώρα με την ώρα δυστυχώς μεγάλωνε και σε κάθε νεότερη είδηση άλλαζε.