ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Εισαγγελική έρευνα για κακούργημα μετά τους 8 θανάτους στην Εύβοια

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από τον προιστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Χαλκίδας Δ. Προκοπίου για τη φονική πλημμύρα στην Εύβοια.
Η έρευνα είναι σε βαθμό κακουργήματος και έχει ως σκοπό την διαπίστωση τυχόν ποινικών ευθυνών αναφορικά με τον θάνατο οχτώ συνανθρώπων μας.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής θα διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του κακουργήματος της πρόκλησης.. πλημμυρών με κοινό κίνδυνο για ανθρώπους και επιγενομένους θανάτους κατά συρροή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές αρχές θα αναζητήσουν ακόμη και τυχόν ευθύνες αναφορικά με πιθανές παράνομες επιχωματώσεις ή παράνομη δόμηση στα σημεία όπου σημειώθηκαν πλημμύρες.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα τη Δευτέρα αναγνωρίστηκε από τους οικείους του ο 72χρονος, που αγνοείτο από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα. Ο 72χρονος εντοπίστηκε νεκρός και περισυνελέγη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου.
Πρόκειται για τον όγδοο νεκρό από τις φονικές πλημμύρες.