ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Στον ραδιοσταθμό Ellada 94,3 ο Νίκος Μερτζάνης

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Ellada 94.3 (πρώην Ξένιος) πήγε ο δημοσιογράφος Νίκος Μερτζάνης, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος ενημέρωσης της ΕΡΤ. Στην καθημερινή δίωρη εκπομπή «Πρωινό Ραντεβού» από τις 9 το πρωί η Ελένη Μίγκου και ο Νίκος Μερτζάνης, αναλύουν και σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας..
****
Η Διοίκηση της ΕΡΤ προσκαλεί τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν θέματα μίντια, σε συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.30, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. και
Μ. Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1). Για να δούμε...
****
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, ο Παύλος Τσίμας υποδέχεται στο «Αποτύπωμα» τον Διονύση Σαββόπουλο. Μια συνάντηση με εκπλήξεις και μια συνέντευξη που ξεκινά από το… Woodstock του 1969, το θέμα της φετινής μουσικής του παράστασης στο «Άλσος», και φτάνει στο σήμερα, ακριβώς μισό αιώνα μετά το θρυλικό φεστιβάλ.
****
Το ταξίδι στη Βιρμανία συνεχίζεται… Ο Τάσος Δούσης μοιράζεται μαζί μας «ΕΙΚΟΝΕΣ» που μας ταξιδεύουν για μια ακόμα εβδομάδα στην ονειρική Βιρμανία (Μιανμάρ), έναν ξεχωριστό προορισμό στην Ασία που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. To Σάββατο στις 20.00 στο OpenTv.
****
O Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» στην ΕΡΤ1 μάς ταξιδεύουν στην πλούσια και πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση της Πίνδου, με οδηγό μας την «Ελατοπαρέα». Πρόκειται για μια ομάδα από μερακλήδες γλεντιστές με αφετηρία τη Λάρισα, που επισκέπτονται τα τοπικά πανηγύρια από τη Θεσσαλία ώς την Ήπειρο, γνωρίζοντας και προσκαλώντας τους πιο αντιπροσωπευτικούς οργανοπαίκτες και τραγουδιστές σε φιλικά γλέντια «στα σκέτα» -χωρίς μικρόφωνα και ηλεκτρική ενίσχυση. (Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 13:00)
****
Φέτος συμπληρώνονται εφτά χρόνια από το θάνατο του ποιητή και στιχουργού Άλκη Αλκαίου, στις 10 Δεκεμβρίου 2012. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio (ΕΔΩ) την εκπομπή «Η άλλη μεριά του φεγγαριού - Άλκης Αλκαίος».