ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Διοικητές Νοσοκομείων: Νέες παραιτήσεις πριν από τους επίσημους διορισμούς

Τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί στο υπουργείο Υγείας το θέμα των Διοικητών Νοσοκομείων, αφού ενώ τα στελέχη που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, δεν έχουν ακόμη διορισθεί επισήμως, άρχισαν οι παραιτήσεις.
Ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος (Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΓΝ ΘΗΒΩΝ -ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΘΗΒΑ»), έδωσε την..
παραίτησή του, πριν ακόμη αναλάβει.
Να σημειωθεί πως 20 ημέρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και τον σάλο που προκλήθηκε για τις επιλογές Κικίλια, το ΦΕΚ δεν έχει εκδοθεί ακόμη ώστε να αναλάβουν υπηρεσία.
Ο μέχρι πρόσφατα ανακοινωμένος αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας, έδωσε την παραίτησή του μετά τις έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία η οποία τον κατηγορούσε ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα που προέβλεπε η προκήρυξη, ενώ και το επάγγελμα του δεν σχετίζεται με τον τομέα της υγείας.
Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αφού τον ευχαριστεί για την τιμητική θέση, επιφυλάσσεται να προβεί σε νομικές ενέργειες για όσα σε βάρος του έχουν ειπωθεί.
- από ρεπορτάζ της Δήμητρας Ευθυμιάδου στο «Eθνος» (ολόκληρο ΕΔΩ)