ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Οι στολισμοί σούργελο στην Αθήνα συνεχίζονται

Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραδώσει τον εορταστικό φωτισμό της πόλης σε ιδιώτες, εξελίσσεται στην πιο «για Δελφινάριο» απόφαση που έγινε ποτέ.
Και όσο «σκάνε» οι φωτισμοί από τους ιδιώτες, τόσο πιο ξεκαρδιστικό γίνεται το θέαμα. Ο καθένας με την άποψή του, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο αυτά τα Χριστούγεννα...Ξεκίνησε το Ίδρυμα Ωνάση με μία καλλιτεχνική εγκατάσταση που θυμίζει κρεοπωλεία. Αλλά, όπως έσπευσε να μας ενημερώσει, δεν είναι αυτή ακριβώς που βλέπουμε (και νομίζουμε) αλλά μία άλλη που θα αλλάξει μετά τις δοκιμές που θα γίνουν.
Στολισμός μετά δοκιμής! Το κάνουμε κι εμείς στα σπίτια μας, στολίζουμε δέντρο σε... παραλλαγές. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε εξέλιξη, in progress που θα έλεγαν και στο Ίδρυμα Ωνάση...
EUROKINISSI
Μετά ήρθε η Coca Cola, άλλη ομορφιά εδώ. Προσπαθούμε όλοι να καταλάβουμε τι εννοεί ο ποιητής και δεν βγάζουμε άκρη. Να πάρει τη στροφή ο οδηγός με το αυτοκίνητό του, από το δρόμο με το στολισμό του Ιδρύματος στον δρόμο με το στολισμό της Coca Cola, να τρακάρει από το σοκ και να μη φταίει κιόλας.
EUROKINISSI
Μετά είδαμε και την Aegean στο Κολωνάκι. Άλλο πάλι ετούτο. Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Αεροπλανάκια με κάτι σαν κλόουν ανάμεσα που δεν είναι κλόουν αλλά Άγιος Βασίλης (μάλλον).
Σε 16 διαφορετικές ιδιωτικές εταιρίες ανέθεσε τον στολισμό της Αθήνα ο Δήμος. Μένουν άλλες 13 ακόμα...

Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)