ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ: Αυτό ζητούσαμε, να λυθούν τα χέρια μας...

ΣΥΡΙΖΑ: Σαφές πλέον πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υιοθετήσει την στρατηγική της έντασης

«Αυτό εννοούσαν κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν επειδή δεν είχαν καλύψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;», σχολίασε χθες η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της αναφορικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας που..
σημειώθηκαν μετά τη λήξη της διαδήλωσης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τα λεγόμενα της Όλγας Γεροβασίλη έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει και ο Σπύρος Κρικέτος, Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ.
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επειδή διάβαζα μια δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, ότι επιτίθεται σε εμάς, με αφορμή την φωτογραφία, εάν αυτό θέλαμε εμείς οι συνδικαλιστές να πετύχουμε. Ε λοιπόν η κυρία Γεροβασίλη σωστά το λέει, αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Να σταματήσουμε να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, να σταματήσουν να ανοίγουν καταστήματα, αυτοκίνητα, να κινδυνεύει κόσμος. Αυτά λοιπόν που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια, ε θα σταματήσουν, προφανώς».
«Ε λοιπόν αυτό ζητούσαμε, να λυθούν τα χέρια μας, να υπάρξει μέσα στη κοινωνία, μέσα στη πόλη, πραγματική τάξη», κατέληξε ο Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής...




Στις δηλώσεις Κρικέτου αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, με τις οποίες κάλυψε πλήρως το όργιο της καταστολής που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή, η σημερινή δήλωση του αντιπρόεδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρου Κρικέτου, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι φοβόντουσαν.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Κρικέτος δήλωσε ευθαρσώς ότι η παρούσα πολιτική ηγεσία «τους έχει λύσει τα χέρια». Είναι πλέον σαφές πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υιοθετήσει την στρατηγική της έντασης ως βασική πολιτική γραμμή. Με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ανακόψει τις κοινωνικές αντιστάσεις και διεκδικήσεις και να επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο αυταρχισμό του. Τα σχέδια του θα μείνουν στα χαρτιά".