ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας το 2003

Εγκρίθηκε σήμερα η μελέτη αποκατάστασης των Προσφυγικών Πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.Το συγκρότημα σώθηκε από την κατεδάφιση και την πώληση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και πρόκειται να στεγάσει στα 220 διαμερίσματα του, ξενώνα συνοδών ασθενών του νοσοκομείου 'Αγιος Σάββας, κοινωνική κατοικία, τους δικαιούχους 53 ιδιοκτήτες που συνεχίζουν να κατοικούν εκεί και μια μουσειακή έκθεση..
Μικρασιατικής Μνήμης.
Η αποκατάσταση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα δώσει χρώμα και ζωή στην ευρύτερη περιοχή.  Η σημερινή απόφαση αποτελεί μια ιστορική νίκη, που δεν έπεσε από τον ουρανό, αλλά είναι αποτέλεσμα των αγώνων των κατοίκων, των συλλογικοτήτων, των φοιτητών.

Τα παραπάνω έγραψε ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος στο fb  και ανέβασε μια φωτογραφία από παλαιότερες κινητοποιήσεις (τον Νοέμβρη του 2003) σε μια από τις τριώροφες προσφυγικές κατοικίες της Λ. Αλεξάνδρας, κόντρα στα σχέδια του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ να την κατεδαφίσει.
«Χαμένος αγώνας, είναι μόνο αυτός που δεν δίνεται…» τελειώνει το σημείωμά του ο Νάσος Ηλιόπουλος.