ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Σκέψεις από γνωστό επιχειρηματία για έκδοση νέας εφημερίδας

Νέα εκδοτικά σχέδια έχει στο μυαλό του ο πάντα ανήσυχος «εφημεριδάς» Χρίστος Μουλίνος μετά την αποχώρησή του από το σχήμα (Σ. Πουλόπουλος, Ν. Καραμανλής) το οποίο φιλοδοξεί να βγάλει ξανά στα περίπτερα την «Απογευματινή». Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από το εκδοτικό εγχείρημα της «Απογευματινής» μέσω επιστολής που έστειλε..
στους zoornalistas (ΕΔΩ), έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με δημοσιογράφους για τη στελέχωση του νέου φύλλου .
Στα παραπάνω που έγραφαν οι zoornalistas (ΕΔΩ) έρχονται να προστεθούν και οι πληροφορίες του enimerosi24 που αναφέρουν:
Σκέψεις για έκδοση νέας καθημερινής εφημερίδας γίνονται στο επιτελείο γνωστού επιχειρηματία που εμπλέκεται ήδη στα ΜΜΕ με επιτυχία και έχει διαπιστώσει οτι υπάρχει κομμάτι της διαφημιστικής αγοράς που θα μπορούσε να διεκδικήσει και αυτήν τη στιγμή παραμένει ανεκμετάλλευτο.
Το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του εγχειρήματος (εάν φυσικα προχωρήσει), ειναι γνωστός (εφημεριδάς) δημοσιογράφος που στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον επιχειρηματία και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.