ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ποιοι πήραν τα βραβεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρουσία παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων και επιχειρηματιών.      .
***
Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλος,μίλησε για την «επούλωση ενός τραύματος που ήταν..
ανοιχτό εδώ και 11 χρόνια στους κόλπους του πρακτορείου. Ήταν αυτοί που εργάζονταν με μπλοκάκι. Με την συμπαράσταση της πολιτείας η Βουλή ενέκρινε τροπολογία που ανοίγει το δρόμο για τη μονιμοποίηση τους».     
***
Στην κοπή της πίτας του ΑΠΕ-ΜΠΕ βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι της χρονιάς που πέρασε.   
Φέτος, το μεγάλο βραβείο Ανδρέα Χριστοδουλίδη δόθηκε στην Κατερίνα Βλαχοδήμου για την απαράμιλλη προσφορά της, όχι μόνο στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ αλλά και στην καταγραφή της ιστορίας του Πρακτορείου.  
***
 Δεύτερο βραβείο έλαβε ο Λάμπρος Παπαθανασίου γιατί ανέδειξε με τη δουλειά του και την ομάδα του έναν πολύ δύσκολο τομέα για ένα πρακτορείο ειδήσεων το σοβαρό life style.
 ***  
Τρίτο βραβείο δόθηκε στην Πέγκυ Βαριτάκη τη δημοσιογράφο infographics που δημιουργεί καθημερινά τα γραφήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ από τους  διοικητικούς βραβεύτηκε ο Διονύσης Πομώνης για την προσφορά του στο δύσκολο έργο της σύναψης των συμβολαίων του ΑΠΕ-ΜΠΕ με τους συνδρομητές του, επί 26 χρόνια