ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μοιραίος ο Αντώνης για τον Κυριάκο

Ρήγμα προκαλεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η διπλή γραμμή της στο Μακεδονικό. Το ρήγμα αυτό υπέβοσκε αλλά εκδηλώθηκε έντονα μετά την τελευταία εμφάνιση του Αντ. Σαμαρά στη Βουλή, όταν, διεκδικώντας την απόλυτη κυριαρχία στο κόμμα, θέλησε να ανατρέψει την επίσημη θέση της Ν.Δ. υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Κάτι που επιβεβαιώθηκε χθες κατά την ενημέρωση των πολιτικών..
συντακτών από τη Μαρία Σπυράκη.
Ειδικότερα, η «Εφ.Συν.» ζήτησε από την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. να σχολιάσει την προσπάθεια του κ. Σαμαρά να αποδομήσει την εθνική γραμμή Καραμανλή-Μπακογιάννη του 2008, καθώς και να τοποθετηθεί αναφορικά με το κεντρικό σύνθημα των συλλαλητηρίων περί «μιας και ελληνικής» Μακεδονίας, το οποίο κυριάρχησε και στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού. Η κ. Σπυράκη περιορίστηκε να μας παραπέμψει στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Με αυτόν τον έμμεσο τρόπο επέλεξε να μην καλύψει τον πρώην πρωθυπουργό και να αφήσει αιχμές εναντίον του.
- από ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στην ΕφΣυν