ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Εκστρατεία λάσπης βλέπει ο Δ. Βερύκιος

Μέσω fb o δημοσιογράφος και στέλεχος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, αναφέρεται στο πρόστιμο των 200.000 ευρώ και απευθυνόμενος προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάνει λόγο για «σιωπή στο ψεύδος». Ακολουθεί η ανάρτηση του Δ. Βερύκιου:
"Προς: ΕΣΡ
Η σιωπή στο ψεύδος δεν… είναι χρυσός.
Σε πλήρη εξέλιξη εκστρατεία
λάσπης από τον υπόνομο του παρακράτους που μέσω του Διαδικτύου ανταγωνισμός & μικροκομματικά συμφέροντα επιχειρούν να φιμώσουν την πρωινή ραδιοτηλεοπτική σύνδεση στο «Happy Day» εξαιτίας των υψηλής τηλεθέασης!
Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ΨΕΥΔΩΣ ότι το ΕΣΡ επέβαλε 200.000 πρόστιμο στον Alpha διότι «φέρεται να προέτρεψε (ο Βερύκιος) τις γυναίκες- χήρες των στρατιωτικών να πάνε να δουλέψουν και «να φορέσουν ζαρτιέρες».
ΨΕΥΔΟΣ! Ουδέποτε αναφέρθηκα ειδικά στις χήρες στρατιωτικών και φυσικά ΔΕΝ αναφέρθηκα σε «ζαρτιέρες» ούτε κανέναν υπαινιγμό έκανα.
Γενικό σχόλιο έκανα για περικοπή συντάξεων χηρείας ασκώντας το δημοσιογραφικό δικαίωμα όπως αυτό κατοχυρώνεται & από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.
Αν και σχετική διάψευση έχω κάνει εδώ και τρία εικοσιτετράωρα, ουδείς την δημοσιεύει ως να την έχει «χωνέψει» ο υπόνομος του παρακράτους συνεχίζοντας να αναπαράγει το ΨΕΥΔΟΣ .
Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των ψευδολόγων αναγνωρίζεται και ο ανιψιός πολιτικού Αρχηγού που έχει αναλαμβάνει ειδικές αποστολές του θείου του !
- Το ΕΣΡ νιώθει την ανάγκη να προστατέψει από τον υπόνομο του παρακράτους την Τιμή & την υπόληψη της μάχιμης / επώνυμης δημοσιογραφίας που δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία;
Η σιωπή δεν είναι χρυσός αγαπητοί κύριοι του ΕΣΡ!"