ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία

Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία με την τηλεοπτική μεταφορά του αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Στράτη Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω». Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής, σε σενάριο-σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 22:00.
***
Φεβρουάριος, γενέθλιος μήνας..
του Λουίς Μπουνιουέλ (Luis Buñuel Portolés, 22 Φεβρουαρίου 1900), ενός από τους κορυφαίους δημιουργούς της Έβδομης Τέχνης, και η Κινηματογραφική Λέσχη της ΕΡΤ2, όλο τον Φεβρουάριο, είναι αφιερωμένη στον Ισπανό σκηνοθέτη. Έτσι, τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22/2/2019, στις 23:45, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τέσσερις ταινίες του: «Ξεχασμένοι από την κοινωνία», «Ανέβασμα στον ουρανό», «Η εγκληματική ζωή του Αρτσιμπάλντο ντε λα Κρουζ» και «Ναζαρέν»
.***
Απόψε στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η Έφη Αχτσιόγλου θα δώσει λεπτομέρειες για τον κατώτατο μισθό που μόλις θα έχει ανακοινωθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς και για το πώς θα ωφεληθούν χιλιάδες εργαζόμενοι.
***
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, απόψε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, είναι καλεσμένος της Έλλης Στάη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond TV.