ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Μέχρι έξω ακούστηκαν (πάλι) οι φωνές της Ελλης Στάη

Σε αντίθεση με τα όσα καθησυχαστικά υποστηρίζει ο Τζώνη Καλημέρης σε ανάρτησή του στα social media (δείτε ΕΔΩ), ακόμα ένα συμβάν με πρωταγωνίστρια την Ελλη Στάη «τάραξε» τις εγκαταστάσεις του ΟPEN TV. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess):
Τι κι αν οι πόρτες ήταν..
κλειστές, οι φωνές της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, Ελλης Στάη, ακούγονταν μέχρι έξω. Τώρα σε ποιους φώναζε; Μέσα στο γραφείο ήταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του ενημερωτικού τομέα του καναλιού Η Στάη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους παρευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση και πως την βγάζουν σαν μύγα. Μάλιστα, ήταν τόσο απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε άσχημη κατάσταση.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κανάλι είναι ότι δεν μιλάει κανείς στη Στάη, ενώ όλοι έχουν να λένε για το «ύφος εκατό καρδιναλίων της “σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας”».
ΥΓ Βέβαια αυτά που περιγράφονται πιο πάνω (αν ισχύουν) συνέβαιναν και συμβαίνουν και στα καλύτερα μιντιακά μαγαζιά. Πόσο μάλλον όταν οι καιροί είναι δύσκολοι και oι τηλεπαρουσιαστές απαιτητικοί...