ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ολοι μία ημέρα απεργία μόνο η ΕΡΤ κάνει δύο

Χθες Τρίτη απεργούσαν οι δημοσιογράφοι και δεν λειτούργησαν τα ΜΜΕ. Τηλεοπτικά κανάλια αλλά και ραδιόφωνα. Δεν υπήρχαν δημοσιογραφικές εκπομπές. Ούτε στην ΕΡΤ φυσικά.
Σήμερα απεργούν όλοι κανονικά. ΓΣΕΕ, συνδικάτα κτλ. Αλλά εμείς δουλεύουμε κανονικά. Ολοι; Οχι όλοι φυσικά μια και η ΕΡΤ συνεχίζει την απεργία. Ούτε σήμερα έχουν δημοσιογραφικές εκπομπές..
στη Δημόσια Τηλεόραση, μόνο κάποια μικρά δελτία ειδήσεων θα παρουσιάσουν στη διάρκεια της ημέρας.
Πως τα κατάφερε η ΕΡΤ να μετατρέψει τη μία ημέρα απεργίας σε δύο αποτελεί θαύμα ισάξιο με εκείνο του Χριστού με τον πολλαπλασιασμό των άρτων και των ιχθύων... Αν κολλήσουν και καμία αργία αύριο στο Ραδιομέγαρο, αν γιορτάζει η Αγία Παρασκευή λόγου χάριν (ή κανένας όμορος Δήμος), το τσίμπησαν το τριήμερο.
Ποιος απαξιώνει την ΕΡΤ είναι ένα πολύ καλό ερώτημα που έχει άμεση απάντηση: η ΠΟΣΠΕΡΤ μήπως που δεν επιτρέπει να βγαίνει πρόγραμμα στον αέρα; Διότι κάποιοι στην επαρχία, δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, δούλεψαν και χθες, δουλεύουν και σήμερα...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)