ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ανέλαβε (και) αρχισυντάκτης!

Μια φορά κι ένα καιρό, όταν δεν είχε ξεπεράσει ακόμη την εκατοστή πρώτη φορά που ζητούσε εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν στη Βουλή «τσιτάροντας» είτε το πρωτοσέλιδο είτε το κύριο άρθρο των «Νέων». Πέρασε ο καιρός, άλλαξε ο ΔΟΛ σε ΔΟΜ και, την ίδια περίοδο που κάποιοι από εκεί χαρακτήρισαν τον Μητσοτάκη... «Γκούφη» (!), τη γραμμή της Ν.Δ. άρχισε να τη χαράζει -καθαρά, πια- ο Άδωνις..
Γεωργιάδης σε ευγενή άμιλλα με τον Μάκη Βορίδη ποιος θα εκφράσει αυθεντικότερα τον Αντώνη Σαμαρά. Στον ΔΟΜ φαίνεται να έχουν απάντηση: Ο Άδωνις!
Προχθές, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ριτουιτάρισε (κοινώς: επαναπροώθησε) «τιτίβισμα» «γαλάζιου τρολ» που εμφανίζεται υπό την επωνυμία «Ουίνστον Σμιθ», το οποίο έγραφε: «Ο Ριχάρδος έλιωνε τον χρυσό σε χώρο στα Εξάρχεια. Περίεργο που η ύπαρξη άβατου προσελκύει λαθρεμπόρους. Θα περίμενε κανείς ότι θα προσέλκυε μόνο ιεραποστόλους και φλιανθρώπους» (σ.σ.: με αυτή την ορθογραφία).

 Αυτό ήταν! Χθες «Τα Νέα» έβγαλαν τίτλο στην πρώτη σελίδα: «Ριχάρδος και Σια (σ.σ.: αλήθεια, ο κ. Κούγιας θα τους κάνει μήνυση;). Χρυσές δουλειές στο άβατο των Εξαρχείων». Από κοντά και ο «Ελεύθερος Τύπος», πάντα πρωτοσέλιδα: «Είχαν στήσει χυτήριο στα Εξάρχεια λόγω άβατου»... Και έτσι αποκαλύφθηκε γιατί ο Άδ. Γεωργιάδης κυκλοφορεί με τρία κινητά και γράφει ακατάπαυστα: ανέλαβε αρχισυντάκτης!

- από την εφημερίδα Αυγή