ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μπλακ άουτ στα λογιστήρια των μιντιακών μαγαζιών

ΑΓΩΝΙΑ των εργαζομένων σε όσα μιντιακά "μαγαζιά" είναι πολύ πίσω στην μισθοδοσία (δηλαδή σχεδόν σε όλα), λόγω του δώρου Χριστουγέννων που αναμένεται να προκαλέσει μπλακ άουτ στα λογιστήρια αφού πρέπει υποχρεωτικά να καταβληθεί.
***
ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην καταβολή των δεδουλευμένων στο χώρο των μίντια, όπως λένε οι γνωρίζοντες, θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Όσοι μπορείτε..
(και προλαβαίνετε), αλλάξτε τώρα δουλειά, λένε οι Κασσάνδρες της δημοσιογραφίας.
***
ΣΤΟ OPEN οι διαδρομιστές -και όχι μόνο- απεφάνθησαν ότι για τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης την κύρια ευθύνη έχει ο τομέας της Ενημέρωσης που "παίζει" όλα τα θέματα χλιαρά. Και κάποιοι ρίχνουν στο τραπέζι «συνταγές» από τον ΣΚΑΪ και το STAR...
***
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Στο δυναμικό της εντάσσεται ο Θοδωρής Λαϊνάς ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τα έντυπα και τα sites του πρώην ΔΟΛ θα καλύψει τον τομέα της επιστήμης τεχνολογίας στην εφημερίδα του Σαββίδη.
 ***
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ και συντάκτη για νυχτερινή βάρδια, αναζητούν στο Protagon του Χρήστου Μεμή μετά και την αποχώρηση του Σπύρου Σεραφείμ ο οποίος ανέλαβε επιτελική θέση στο ανανεωμένο site του Εθνους.