ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πολιτικές αναλύσεις, Τσέρτος και Τόκας

Απόψε Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, σε απευθείας μετάδοση από τη Ρώμη ο Πάνος Χαρίτος κάνει «Focus» στην ιταλική κρίση. Θα γίνουν πράξη οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πόσο θα τεντώσουν το σχοινί Ρώμη και Βρυξέλλες;  Πώς και πόσο αυτό το ιδιότυπο «μπρα- ντε- φερ» επηρεάζει τις οικονομίες των άλλων χωρών και πώς της Ελλάδας; Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πάνο Χαρίτο ο πρώην..
πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι ανοίγει τα χαρτιά του και κάνει τις δικές του εκτιμήσεις.
***
Θέματα της επικαιρότητας,  θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Άρη Ραβανό, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1.  Υπάρχει περιθώριο για συμμαχίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Τι θα γίνει με το Δήμο της Αθήνας; Τι συμβαίνει με τις καταλήψεις στα σχολεία; Ποιος τις υποκινεί; Καλεσμένοι  στο στούντιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης, ο ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Ν. Ανδρουλάκης, ο αντιπρόεδρος του «Ποταμιού» Γ. Μαυρωτάς, καθώς και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκης.
 ***
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν τον Μπάμπη Τσέρτο σε μια βραδιά, η οποία ενώνει το ρεμπέτικο με το λαϊκό και το ελαφρό. Μαζί του στη σκηνή η Μαριώ, η Νάντια Καραγιάννη, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Νίκος Καραγιάννης, ο Δαυίδ Ναχμίας, ο κιθαρίστας Μιχαήλ-Άγγελος Νιάρχος και το συγκρότημα Smyrna με ήχους μικρασιάτικους.  
***
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Μάριο Τόκα παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο, 1 η Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Το "παρών" δίνουν τα παιδιά του, Άγγελος και Κώστας, ο επί χρόνια παραγωγός του Ηλίας Μπενέτος, ο στενός του φίλος Μηνάς Βηντιάδης, φίλοι του και θαυμαστές του που συνθέτουν μία όμορφη παρέα.