ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στο πλευρό της Στάη και η Νικόλ Λειβαδάρη

Στο πλευρό της Έλλης Στάη έχει επιστρέψει η δημοσιογράφος Νικόλ Λειβαδάρη, έχοντας αναλάβει επιτελικά καθήκοντα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το οποίο όπως γράφει το enimerosi24, αναζητά «ταυτότητα» αλλά και τη θέση του στον ανταγωνισμό. Η συνεργασία της Στάη με τη Νικόλ Λειβαδάρη κρατάει από την εποχή της ΕΡΤ και συνεχίστηκε στο thetoc όπου όμως τελείωσε..
άδοξα πριν από περίπου τρία χρόνια.
***
Ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων και την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» πραγματοποιεί η ΕΡΤ την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια της, τα ραδιόφωνα και τα Νέα Μέσα. Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και η ERT World θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα και ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τις δράσεις του, καθώς και θεματικές ενότητες σε ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.
***
Με τον Δημήτρη Τάκη συζητά ο Νίκος Στραβελάκης προκειμένου ο δημοσιογράφος να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ 24, μετά τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο Δημήτρης Τάκης – σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το νέο κανάλι για να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπών και ενδεχομένως ορισμένων δελτίων ειδήσεων.
***
Με κεντρικό θέμα το ολοήμερο αφιέρωμα που πραγματοποιεί η ΕΡΤ, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση», την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. Στο 46ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για 23ετή δράση και προσφορά του Οργανισμού, αλλά και για τους τρόπους στήριξής του, στο πλαίσιο του αφιερώματος της ΕΡΤ στις 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.