ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Ο Δ. Κανελλόπουλος, η ΛαΕ Βύρωνα και ο... φιλοκυβερνητικός zoornalistas

Επικριτικό σχόλιο για κείμενο του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλόπουλο στην ΕφΣυν υπό τον τίτλο «Οι αντιΣΥΡΙΖΑ φίλοι σου είναι για τα μπάζα», λάβαμε από τον αναγνώστη Λ.Π.
Σε μέιλ που μας έστειλε, παραθέτει και σχετική ανάρτηση από το μπλογκ της Λαϊκής Ενότητας Βύρωνα όπου υπάρχει και ειδική σημείωση για τα (άγνωστα) παιδιά του blog zoornalistas (που χαρακτηρίζεται από τη ΛΑΕ ως..
φιλοκυβερνητικό).
Ακολουθούν αναλυτικά πρώτα το σχόλιο του αναγνώστη Λ.Π. και  έπειτα  η επικριτική ανάρτηση του μπλογκ laevyrona για τον Δ. Kανελλόπουλο και τους zoornalistas (επειδή συμφώνησαν μαζί του):
 "Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (μέσω της αρθρογραφίας του στην Εφημερίδα των Συντακτών) υπέπεσε σε σοβαρό σφάλμα, το οποίο σεις αναδείξατε.
Θεωρεί άξιους για τα μπάζα τους Αριστερούς που θα υποστηρίξουν την παράταξη της ΝΔ, στις προσεχείς εκλογές.
Αντίθετα δεν θεωρεί ότι είναι για τα μπάζα ένα πολιτικό κόμμα που άλλα υποσχότανε και άλλα έκανε. Αλλα πρέσβευε και άλλα εφαρμόζει.
Γι΄αυτό καλά τα λέει (στον κ. Κανελλόπουλο και σε εσάς) η ΛαΕ Βύρωνα"
Ακολουθεί η ανάρτηση της ΛαΕ Βύρωνα με τη δική της εικονογράφηση όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο μπλογκ laevyrona :

"Για τα μπάζα είστε και φαίνεστε

Γράφει η Αγγελική Σπανού στο Athens Voice (και μας παραπέμπει ο φιλοκυβερνητικός zoornalistas):

"Μιλάω όλο και πιο συχνά με προοδευτικούς ανθρώπους αποφασισμένους να ψηφίσουν ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Για τους περισσότερους θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν και που το έχουν σκεφτεί. Δεν θέλουν να ξέρουν λεπτομέρειες για το γίγνεσθαι στην αξιωματική αντιπολίτευση, αποφεύγουν συζητήσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα με ακροδεξιές αναφορές, δεν τους αρέσουν τα πολλά-πολλά για το μακεδονικό και δεν προβληματίζονται για το ενδεχόμενο ηγεμονίας των ιδεών της Δεξιάς.
Ο ένας μου λέει ότι δεν τον νοιάζει παρά μόνο «να φύγουν αυτοί». Ο άλλος ότι θα ψηφίσει τον πιο απειλητικό αντίπαλο του Τσίπρα και αυτός είναι ο Μητσοτάκης. Ο τρίτος αποενοχοποιείται με το επιχείρημα ότι «μια φορά δεν πειράζει», αν είναι να βρεθούμε στην κανονικότητα. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν έχουν κανέναν δισταγμό, θεωρούν εξαιρετική επιλογή την ΝΔ στη βάση της σύγκρισης με την κυβέρνηση". Το άρθρο εδώ

Και σχολιάζει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, στην Εφημερίδα των Συντακτών (και μας το παρουσιάζει ατόφιο ο φιλοκυβερνητικός zoornalistas):

"Η Αγγελική Σπανού στην Athens Voice μας περιγράφει τους αντιΣΥΡΙΖΑ (αλλά αριστερούς!) φίλους της και διαβάζοντας γι αυτούς αρχίζω και αναρωτιέμαι; πώς είναι να έχεις τέτοιους, σε πολιτικό επίπεδο, φίλους;
Και μάλιστα Αριστερούς... Μπορεί βέβαια αυτό να είναι ίδιον της Αριστεράς, ποιος ξέρει. Οι αντιΣΥΡΙΖΑ φίλοι της Αγγελικής Σπανού λοιπόν θέλουν μετά μανίας, αν και αριστεροί, να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης". Το άρθρο εδώ
Η ημέρα των δημοσιεύσεων συμπίπτει με την θλιβερή επέτειο της ψήφισης του 3ου μνημονίου από όλους τους ομογάλακτους υπηρέτες των ξένων δανειστών... Σύριζα Ανέλλ, ΝΔ, Ποτάμι και Πασόκ. Αρα οι (Αριστεροί αντιΣύριζα) φίλοι της Αγγελικής Σπανού παραμένουν (έκων- άκων) στο ίδιο μπλοκ αυτών που υπέταξαν τη χώρα στους ξένους, που ξεπούλησαν ενέργεια, ορυχεία, τηλεπικοινωνίες, λιμάνια, τραίνα, τράπεζες, αεροδρόμια, έβγαλαν στο σφυρί τα σπίτια των ανήμπορων, εξανέμισαν ασφαλιστικά ταμεία, κατήργησαν συλλογικές συμβάσεις και εργασιακά δικαιώματα, έκλεψαν τις ομολογιακές καταθέσεις πολιτών, έκαναν θεσμό τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, εργάζονται για την ενίσχυση του ΝΑΤΟ, αύξησαν το χρέος, ανακεφαλοποίησαν τις τράπεζες, υποθήκευσαν τη χώρα για 99 χρόνια... και έγιναν οι σύγχρονοι Yesmen...

Oσο για τον (παλαιό σύμμαχο) Σύριζα και τον κωλοτουμπάτο μας Πρωθυπουργό ας μας επιτραπεί να πούμε και έναν - ακόμη - λόγο: Διάλεξαν τον δρόμο τους, φτύνοντας αυτούς που τους έκαναν Κυβέρνηση, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Βουλής, Υπουργούς, Αξιωματούχους αντίστοιχα. 

Αρχής γενομένης με τον Αλαβάνο και στη συνέχεια με τους Βαρουφάκη, Βαλαβάνη, Σταθά, Ησυχο, Αγλ. Κυρίτση, Διαμαντόπουλο, Λαφαζάνη, Γλέζο, Λαπαβίτσα, Κωνσταντοπούλου (που απειλήθηκε με γρονθοκοπήματα από τους Ν. Βούτση και Ν. Φίλη)... που τους αναπλήρωσε με veritable αριστερούς (καλύτερα να μην πούμε ονόματα, μπορείτε να φανταστείτε σε ποιούς αναφερόμαστε).  Αξιος ο μισθός όλων.

Εμείς τιμήσαμε τη λαϊκή εντολή, διαχωρίσαμε τη θέση μας, αρνηθήκαμε τίτλους και αξιώματα, παραμένουμε στο πλευρό των πολιτών. Ποιοι είναι για τα μπάζα? Ας κοιταχθούν στον καθρέπτη αυτοί των οποίων εσείς γίνατε συνήγορός τους.


Ειδική σημείωση για (τα άγνωστα) παιδιά του blog zoornalistas: Σας διαβάζουμε, αλλά ρε παίδες... Ουτε μια σειρά για όσους στέκονται απέναντι στην μπαζο-ομάδα των μνημονιολατρών?   "