ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Οι πανηγυρισμοί του Ιβάν και του σεσημασμένου ΠΑΟΚτζή

Παρουσία στα πλέι οφ του Champions League θα έχει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» αναδείχτηκε το βράδυ της Τρίτης ισόπαλος, με 0-0, στη Μόσχα, με τη Σπαρτάκ, στη ρεβάνς για τον γ' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την επική ανατροπή και τη νίκη του με 3-2, την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα, του έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης. Ο Ιβάν Σαββίδης με το γνωστό..
κοντομάνικο πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την πρόκριση του ΠΑΟΚ, ενώ έξαλλα πανηγύρισε και ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος σεσημασμένος ΠΑΟΚτζής.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τη Σέλτικ στη ρεβάνς ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Η Ενωση που παρέμεινε αήττητη για 12ο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς και την επόμενη Τετάρτη (22/7) αντιμετωπίζει τη Βιντεότον στην Ουγγαρία στο πρώτο ματς των play off. Στόχος, η επιστροφή στα «αστέρια»...
Εμφανώς ικανοποιήμενος από τη νίκη 2-1 της ΑΕΚ επί της Σέλτικ και την πρόκριση στα Play Off του Champions League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που αποχωρώντας χθες από το Ολυμπιακό Στάδιο προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των επόμενων προκλήσεων.  Ικανοποιημένος για την νίκη της ΑΕΚ εμφανίστηκε και ο γνωστός «κοτσίδας» που απελευθερωμένος από το άγχος της πρόκρισης έσπευσε (με παρέα) να ξεκουραστεί στην Χαλκιδική.