ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Μεγάλη απάτη με αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ

Tα αυτοκίνητα που προέρχονται από τις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ πάντοτε αποτελούσαν πεδίο δράσης για επιτήδειους οι οποίοι έβρισκαν τα κατάλληλα θύματα στα οποία έναντι αμοιβής υπόσχονταν μοναδικά αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του επιτήδειου Κ.Π. ο οποίος έχει προσεγγίσει περισσότερους..
από 50 πολίτες οι οποίοι του έχουν δώσει προκαταβολές που κυμαίνονται μεταξύ 500 και 5.000 ευρώ για να προμηθευτούν φθηνά πετρελαιοκίνητα ΙΧ λίγων ετών.
Η μέθοδος τόσο σε στελέχη του πρώην ΟΔΔΥ όσο και στις Αρχές είναι γνωστή καθώς όλα αυτά τα κυκλώματα δρουν με την μέθοδο της «πυραμίδας» δηλαδή ο ένας πελάτης φέρνει τον άλλον.
Ειδικότερα ο Κ.Π. ξεκίνησε τη δράση του από κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή στον οποίο υποσχέθηκε ένα VW Tiguan πετρελαιοκίνητο μάλιστα με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2012 το οποίο έχει κατασχεθεί από εξουσιοδοτημένο έμπορο και αναμένεται να εκποιηθεί από τον ΔΔΔΥ.
Όμως για να μην συμπεριληφθεί στην δημοπρασία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πρέπει ο πελάτης να δώσει 500 ευρώ ώστε να «κατατεθεί» κάποιος φάκελλος και στη συνέχεια να περάσει στην κατοχή του εξοφλώντας το με μόλις 7.500 ευρώ!
Αλλος υποψήφιος πελάτης έδωσε 5.000 ευρώ ώστε να προμηθευτεί μια υπερπολυτελή Aston Martin η οποία επίσης φέρεται πως έχει κατασχεθεί από άλλο έμπορο και βρίσκεται στον ΔΔΔΥ με τελική τιμή τις 45.000 ευρώ…
- από ρεπορταζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ΕΔΩ)