ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η πρόκληση και η αλαζονεία του «ισχυρού» δεν έχει όριο...

«Θα αποκαλυφθούν κι άλλα» απαντά ο προέδρος της ΟΙΕΛΕ, Μ. Κουρουτός στα εξώδικα Σαμαρά

Την άμεση και έντονη αντίδραση του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, προκάλεσαν οι δηλώσεις Σαμαρά, με τις οποίες απειλεί με εξώδικα και μηνύσεις τόσο τον ίδιο τον Μιχάλη Κουρουτό, όσο και το Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη, επειδή..
«τόλμησε» να αποκαλύψει το παρασκήνιο με την απόλυση της καθηγήτριας η οποία έπιασε τον γιο του τότε πρωθυπουργού να αντιγράφει.
Ο Μιχάλης Κουρουτός σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Εγώ ανέφερα επακριβώς τα γεγονότα, όπως συνέβησαν και προσκόμισα έγγραφα με σφραγίδες και υπογραφές. Για όλα αυτά ο κ. Σαμαράς δεν είπε λέξη, όπως επίσης δεν αποσαφήνισε τι θεωρεί ψεύδος από αυτά που συνέγραψα. Απλώς απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Καλοδεχούμενη, κι εκεί θα αποκαλυφθούν κι άλλα…»
Και συνεχίζει: «Επειδή όμως η πρόκληση και η αλαζονεία του «ισχυρού» δεν έχει όριο κάποιες φορές και επειδή το ύφος και οι εκφράσεις του είναι τουλάχιστον απαράδεκτα, ανακοινώνω στον κ. Σαμαρά ότι η ΟΙΕΛΕ θα ζητήσει αύριο να ανοίξει ο φάκελος Μπουλούτα. Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά από όλες τις συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα. Αν θέλει, ας τα ζητήσει και ο ίδιος. Άλλωστε, επί των ημερών του και επί των ημερών του από εκείνον διορισμένου Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου έλαβε χώρα το όνειδος της απόλυσης Μπουλούτα.
Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη….
»