ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ο κ. Αμυράς και η ΕφΣυν

Χθες η ΕΦΣΥΝ είχε την τιμητική της στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ καθώς ο διευθυντής της Πάνος Αμυράς ασχολήθηκε με την κριτική της εφημερίδας μας στην περιβόητη ιστορία του κατασκευασμένου sms που δήθεν έστειλε το Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι ενώ ο κ. Διευθυντής είχε την ευκαιρία να αποδείξει πως το sms είναι αληθινό έκανε οτιδήποτε..
άλλο εκτός από το παραθέσει τα τεκμήρια καταφεύγοντας σε επιχειρηματολογία του Τύπου «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Αμ δε!!!
Επιτίθεται μάλιστα τον Δημήτρη Τερζή για όσα έγραψε, πως θα ξεχάσουμε, δηλαδή, τη δημοσιογραφία που ξέρουμε με αυτά που κάνει η εφημερίδα του κ. Αμυρά. Και γράφει ο κ. Διευθυντής: «Ορισμένοι δε εξανέστησαν από τα ρεπορτάζ της εφημερίδας μας και φοβήθηκαν μήπως ‘‘ξεχάσουν τη δημοσιογραφία που ήξεραν’’. Πού μάθατε, ορέ, δημοσιογραφία, όταν τα ρεπορτάζ σας τα φέρνετε μαζί με τα ‘‘τάπερ’’ σας από το Μαξίμου;».
Εμείς κ. Αμυρά μπορούμε να σας πούμε και να σας αποδείξουμε- αν και είναι γνωστό- που μάθαμε τη δημοσιογραφία. Εσείς αλήθεια που τη μάθατε, όταν ακόμα και στη ΝΔ οι πιο σοβαροί λένε: «Καλό παιδί ο Πάνος αλλά αν δεν του πας το Non paper δεν μπορεί να γράψει λέξη»;
Κι εν πάση περιπτώσει κάνουμε μια συμφωνία; Φέρτε εσείς τις αποδείξεις ότι το επίμαχο sms είναι αληθινό κι εμείς υποσχόμαστε πως μαζί θα βαράμε την κυβέρνηση επί του θέματος.
Έχετε τίς αποδείξεις; Γιατί δεν τις φέρνετε αφού τις έχετε; Μήπως δεν τις έχετε και κάνετε δημοσιογραφία με κατασκευασμένα στοιχεία; Αν αυτό ισχύει, αυτού του είδους τη δημοσιογραφία που τη μάθατε;
Γιώργος Πετρόπουλος

Υ.Γ. Τα περί Τερζή και «που τη μάθατε τη δημοσιογραφία» ο κ. Αμυράς δεν τα αναφέρει στην έντυπη αλλά στην ηλεκτρονική έκδοση του άρθρου του, την οποία και παραθέτω.
https://www.eleftherostypos.gr/…/278966-den-toys-pisteyei-…/

- πηγή: facebook 

- διαβάστε: Ο Π. Αμυράς απαντά σε ΕφΣυν και Γ. Πετρόπουλο (αφορά τις εκλογές στη Γαλλία τον Απριλιο του 2017)