ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Δ. Τερζής για «Ελ. Τύπο»: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...

O δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρης Τερζής είχε προχωρήσει σε σχόλιο στην προσωπική του  σελίδα στο fb σχετικά με το πρωτοσέλιδο του Ε.Τ. «Το SMS της μακάβριας προπαγάνδας» ,αναφεροντας πως «θα ξεχάσουμε και τη δημοσιογραφία που ξέρουμε» (δείτε ΕΔΩ). Τώρα ο συντάκτης απάντησε σε σχόλιo της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που αφορούσαν την ΕφΣυν (EΔΩ), γράφοντας στη στήλη Παρασκήνια:..
Δεν είμαστε ολοι ίδιοι
Χθες, είχαμε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας ο «Ελ. Τύπος» στο editorial της εφημερίδας. Προφανώς ενοχλήθηκαν από τα ρεπορτάζ μας για το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας περί του διαβόητου SMS-φάντασμα. Και λέμε φάντασμα γιατί ουδέποτε το είδαμε.
Αναρωτιέται λοιπόν «πού μάθατε, ορέ, δημοσιογραφία, όταν τα ρεπορτάζ σας τα φέρνετε μαζί με τα “τάπερ” σας από το Μαξίμου;». Θα του απαντήσουμε ότι, ευτυχώς, τη δημοσιογραφία δεν τη μάθαμε στο πλευρό ανθρώπων που παρουσιάζουν ως ρεπορτάζ ένα σενάριο και το υπερασπίζονται χωρίς να το αποδεικνύουν.
Επίσης, στεκόμαστε πολύ μακριά από «τάπερ» και συκοφαντικές υπόνοιες τέτοιου είδους. Από τότε δηλαδή που μάθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να τα υπερασπιζόμαστε με αποδείξεις και ντοκουμέντα και όχι με σικέ γραφήματα. Οποιος ξέρει από «τάπερ», μπορεί να μιλάει και γι' αυτά.
Δ.ΤΕΡΖ.