ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Χάλασε το deal μεταξύ Αλαφούζου και Κοντομηνά

Οι λόγοι που οδήγησαν στο "ναυάγιο"

Χάλασε οριστικά το deal μεταξύ Αλαφούζου και Κοντομηνά για τη συμπόρευση Alpha - ΣΚΑΪ. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι σχετικές συζητήσεις «ναυάγησαν» πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, παρά τα όσα λέγονταν και γράφονταν όλες αυτές τις μέρες περί του αντιθέτου. Απόλυτα αξιόπιστες πηγές μάς πληροφόρησαν ότι βασικές αιτίες για την εξέλιξη αυτή ήταν, αφενός, η επιμονή της πλευράς του Δημήτρη Κοντομηνά να έχει λόγο στο management και τον έλεγχο της… γραμμής του καναλιού που θα προέκυπτε από τη συγχώνευση των δύο τηλεοπτικών σταθμών και, αφετέρου, η ανυποχώρητη στάση του Αλαφούζου, ο οποίος επεδίωκε την απόλυτη κυριαρχία.
Οι γνωρίζοντες τα σχετικά παρασκήνια επισημαίνουν ότι το αφεντικό του καναλιού του..
Φαλήρου έδειχνε σε κάθε ευκαιρία πως δεν αναγνώριζε ως ισότιμο συνομιλητή του τον Δ. Κοντομηνά, θεωρώντας πως ως υπερθεματιστής έπρεπε να εξασφαλίσει την πλήρη πρωτοκαθεδρία. «Ηθελε να πάρει… τζάμπα το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα και να κάνει μόνος του κουμάντο», λένε χαρακτηριστικά.
- από τη στήλη του Γιάννη Κουρτάκη (Πολιτικός Καφές) στην εφημερίδα Παραπολιτικά