ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ζητούν ΦΠΑ 64 εκατ. ευρώ από την Μάνια Τεγοπούλου

Και ο Ψυχάρης τα βάζει με την ανοησία που είναι, λέει, συγκεντρωμένη στην κορυφή του υπουργείου Οικονομικών...

Yπό την προστασία του φαίνεται πως έχει πάρει ο Σταύρος Ψυχάρης την πρώην συνάδελφο του εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου, καθώς της αφιερώνει σχόλιο 136 λέξεων στον «Βηματοδότη», στην τελευταία σελίδα του κυριακάτικου φύλλου του ΔΟΛ.
Η Τεγοπούλου μετά τα ΝΕΑ και τις ακαταλαβίστικες «Ιπποδρομίες» στις σελίδες του Μικροπολιτικού (δείτε ΕΔΩ), είχε εμφανιστεί και στο ΒΗΜΑ (υπογράφοντας με τα αρχικά Μ.Τ. στον Βηματοδότη ) ρωτώντας: «Εξωλογιστικός έλεγχος στην Χ.Κ.Τ.;» και σχολιάζοντας: Η ληστεία επιτρέπεται (προβλέπεται ποινή). Οταν όμως ληστεύει ο Νομοθέτης γίνεται Hitler. (δείτε ΕΔΩ).
Αυτή την Κυριακή (09/10) ο «Βηματοδότης» επανήλθε στις φορολογικές περιπέτειες..
της Μάνιας Τεγοπούλου και αναφερόμενος στις φορολογικές περιπέτειές της, τα βάζει με την ανοησία του υπουργ(ει)ου Οικονομικών και την εχθρότητα των φορολογικών αρχών απέναντι στην πρώην εκδότρια. Γράφει συγκεκριμένα ο «Βηματοδότης»   :
"Η Μάνια Τεγοπούλου, εκδότρια της πάλαι ποτέ «Ελευθερο­τυπίας», κόρη του αείμνηστου Κίτσου Τεγόπουλου, αντιμετωπίζει πραγματικά εξοντωτικές διώξεις.
Είναι τέτοια η εχθρότητα των φορολογικών αρχών απέναντί της που δεν έχει προηγούμενο.
Εχασε την ιστορική εφημερίδα και μαζί όλη της την περιουσία. Και τώρα, με την εταιρεία χρεοκοπημένη στα χέρια του συνδίκου, καλείται να αντιμετωπίσει και το αποτέλεσμα εξωλογιστικού ελέγχου για τα έτη 2007, 2008 και 2009.
Οι φωστήρες των φορολογικών αρχών προσδιόρισαν εξωλογιστικά, χωρίς δηλαδή να έχουν πρόσβαση στα λογιστικά βιβλία, επιπρόσθετα έσοδα 93 εκατ. ευρώ. Και διεκδικούν από την κυρία Τεγοπούλου ΦΠΑ 64 εκατ. ευρώ. Τη σέρνουν κάθε λίγο και λιγάκι στα δικαστήρια προκειμένου να επιβάλουν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα δεν έχει και δεν μπορεί. Τόση εχθρότητα λοιπόν και τόση ανοησία συγκεντρωμένη στην κορυφή του υπουργείου Οικονομικών. Να τους χαίρεστε, κύριε Τσίπρα".