ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Κ. Αρβανίτης τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους

Για να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη

Χωρίς να χάσει χρόνο ο μέχρι τώρα διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης έπιασε δουλειά στο νέο, υπό σύσταση, κανάλι του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη
Η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που δέχθηκαν τηλεφωνική κρούση από το στέλεχος του νέου καναλιού, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο δυναμικό του σταθμού.
Οι οχλήσεις του Κώστα Αρβανίτη ήταν αποκλειστικά σε συναδέλφους του δημοσιογράφους.. για να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου σταθμού και σε μια πρώτη προσπάθεια να στηθεί ο ενημερωτικός τομέας.
Την ίδια ώρα – άλλες πηγές, υποστηρίζουν ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις του νέου υπερθεματιστή με την πλευρά Βαρδινογιάννη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας στο STAR. Ακριβέστερα όμως, λόγω της απουσίας του Ιβάν Σαββίδη στο εξωτερικό οι συζητήσεις θα ολοκληρωθούν.. το επόμενο διάστημα.
Με άλλα λόγια το σενάριο της συνεργασίας των δυο πλευρών παραμένει ανοιχτό και δεν έχει κλείσει – ακόμη τουλάχιστον, παρά τα όσα ακούγονται σχετικά με τις επιθυμίες του αμερικανικού παράγοντα.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση θα επιθυμούσε τη σύμπραξη Σαββίδη – Βαρδινογιάννη, δεδομένου ότι θα εξασφάλιζε τη συνέχιση της λειτουργίας του STAR, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους κραδασμούς που δέχεται από τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν.
- πηγή: enimerosi24