ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Όταν ένα ποτάμι στερεύει, φαίνεται κι ο βούρκος του

Συγχώρεσέ μου Πρόεδρε, τις αθλιότητες που σήμερα σου απευθύνω μα ο πολιτικός πολιτισμός μου λασπώθηκε χθες από όσα από του βήματος της Βουλής εκτόξευσες εναντίον ενός νεκρού. Και σου απευθύνω τα λόγια αυτά στο όνομα όλων όσοι χτες δαγκώσαμε τη γλώσσα μας – στο όνομα του πολιτικού πολιτισμού - για να μην πούμε δημοσίως “σκατά στον τάφο του Παττακού”.
Ακόμη κι αυτό που δεν τολμήσαμε να ξεστομίσουμε για τον νεκρό δικτάτορα, ήρθες εσύ Πρόεδρε και το έπραξες μέσα στο Κοινοβούλιο για έναν νέο άνθρωπο που το αίμα του είναι ακόμη ζεστό στο οδόστρωμα της Κατεχάκη. Όποιος κι αν ήταν ο Πέτρος Παπαθανασίου πρόεδρε, όπου κι αν εργαζόταν,.. ότι κι αν έγραφε στο twitter, ως “Γαλαξιάρχης”, εναντίον σου και όσο καυστικά και αν σχολίαζε το κόμμα σου θα περίμενε κανείς λίγο περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπό του μιας και μόλις πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή. Πρόεδρε, είχες την ευκαιρία και το δικαίωμα να αποκαλείς “απόβρασμα” τον Πέτρο Παπαθανασίου όσο ζούσε και όσο είχε την δυνατότητα να σου απαντά κι αυτός μέσω του twitter. Αυτή την ευκαιρία την είχες μέχρι την περασμένη Δευτέρα, Πρόεδρε. Είχες δικαίωμα να τον αποκαλείς μέχρι και “απόβρασμα” όσο ήταν ακόμη ζωντανός.
“Ἀπόντι μὴ μάχου” Πρόεδρε.

Πέτρος Κατσάκος (koolnews)