ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρας: Ο υπόδικος Κοντομηνάς εμφανίζεται τιμητής της νομιμότητας

«Το νταβατζιλίκι τώρα τελείωσε πραγματικά - Η  Εξεταστική Επιτροπή έχει γίνει ο τόπος του μαρτυρίου σας, γιατί πηγαίνουν ένας-ένας εκεί οι ογκόλιθοι και μιλάνε και παρακολουθεί ο κόσμος»...
«
Αν εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων -που είμαι- τότε εσείς είστε παιδί της Siemens και της διαπλοκής». H φράση αυτή του πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα χαρακτήρισε την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την διαπλοκή και την διαφθορά.
 «Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία με την αρωγή του κ. Χριστοφοράκου» είπε χαρακτηριστικά ο Τσίπρας τονίζοντας ότι «το νταβατζηλίκι τώρα τελείωσε κανονικά», υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποδεικνύεται από την διαδικασία που ακολουθήθηκε στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.
«Χάρηκα πιο πολύ γιατί αυτοί οι ογκόλιθοι (οι καναλάρχες) πήραν την βαλιτσούλα τους και κλείστηκαν για τρία μερόνυχτα μέσα στα καμαράκια της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και δεν..
βγήκε κανείς. Γιατί τηρείται ο νόμος! Αυτό είναι το μήνυμα. Εδώ τηρείται ο νόμος. Το νταβατζηλίκι τελείωσε κανονικά» είπε χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε: «Το δεύτερο που με ενθουσιάζει είναι ό,τι βγαίνει από την περιβόητη Εξεταστική Επιτροπή. Έχει γίνει ο τόπος του μαρτυρίου σας, γιατί πηγαίνουν ένας-ένας εκεί οι ογκόλιθοι και μιλάνε και παρακολουθεί ο κόσμος. Και ποιοι σκελετοί δεν έχουν αποκαλυφθεί. Να σταχυολογήσω τι ειπώθηκε εκεί: Ο Ψυχάρης ομολόγησε ότι πήρε δάνειο 15 εκατ. ευρώ με εγγυήσεις αέρα. Σε αυτή την επιτροπή ο κ. Μπόμπολας παραδέχθηκε ότι οι τράπεζες έδιναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και ότι το Mega έκλεισε γιατί οι μέτοχοι δεν θέλησαν να βάλουν χρήματα στο κανάλι.  Ο κ. Βαρδινογιάννης ομολόγησε ότι η συνήθης πρακτική για δανειοδότηση είναι γκρίζα πρακτική. Ο κ. Αλαφούζος παραδέχθηκε ότι οι τράπεζες δάνειζαν πέραν κάθε λογικής τα ΜΜΕ. Θα έχει και συνέχεια. Θα παρελάσουν κι άλλοι».

«Έρχεστε σήμερα εσείς μετά από όλα αυτά να μιλήσετε για διαπλοκή, κατηγορώντας εμάς. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια και εσείς εμφανίζεστε ως απελπισμένοι δικηγόροι της διαπλοκής» είπε ο Τσίπρας, για να προσθέσει: «Έρχεται μαζί με εσάς ο κ. Κοντομηνάς, ο υπόδικος Κοντομηνάς, που μας αποκάλυψε σε μια μεσημεριανή εκπομπή που βρέθηκε εκεί για να φάει καμία μακαρονάδα γιατί του κόψαμε την σύνταξη. Ο κ. Κοντομηνάς, που απολογείται στη Δικαιοσύνη, εμφανίζεται τιμητής της νομιμότητας και στέλνει κασκαντέρ με περούκες... απειλεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όπως το έκανε και στο παρελθόν».