ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Το ντιλ με τον Πήγασο, το «αγκαθάκι» και η ανάμειξη Βγενόπουλου

ΕΤΟΙΜΗ είναι η συμφωνία πώλησης του «Πρώτου Θέματος» από τον όμιλο Μπόμπολα στους Θέμο Αναστασιάδη και Τάσο Καραμήτσο. Το ντιλ έκλεισε την περασμένη Δευτέρα, όταν συνέκλιναν οι δύο πλευρές σε μια τιμή κάτι παραπάνω από 20.000.000 ευρώ. Κι έτσι εμφανίσθηκε στους συντάκτες του «Πρώτου Θέματος» ο Θ. Αναστασιάδης, δηλώνοντάς τους ότι «το φύλλο είναι ξανά δικό μας».
Παρουσιάστηκε επίσης εξαιρετικά μετριοπαθής στους χαρακτηρισμούς του για το άλλο μαγαζί, σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του. Ολα λοιπόν βαίνουν καλώς και μόνο οι κακές γλώσσες επιμένουν να θυμίζουν το ιστορικό προηγούμενο με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τον «Πήγασο».
ΥΠΑΡΧΕΙ βέβαια ένα αγκαθάκι στην.... ιστορία και αυτό το αγκαθάκι το λένε «Homme». Πρόκειται για το μηνιαίο ανδρικό ένθετο που ξεκίνησε την καριέρα του στην «Ημερησία», τα πήγε καλά και πήρε προαγωγή για το «Πρώτο Θέμα». Το ζήτημα είναι ότι άλλαξε και εταιρεία και τώρα είναι μετέωρο ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς η μία υποστηρίζει ότι «σε εμάς μπαίνει, δικό μας είναι» και η άλλη αντιγυρίζει «εμείς σας το χαρίσαμε, τώρα θα το πάρουμε πίσω». Οσο για τη συμφωνία, η πτέρυγα του πωλητή διοχετεύει την εκτίμηση «δεν είναι κι άσχημο που βγάλαμε πεντέξη μύρια κέρδος άκοπα και αβασάνιστα, ενώ αυτοί θα βρεθούν με 40 μύρια δανεισμό», ενώ οι αγοραστές απαντούν: «Μωρέ ας ανοίγαμε τα στόματά μας και θα βλέπατε τι μπουρλότο θα έπεφτε». Παρεμπιπτόντως, οι ιθύνοντες του «Πρώτου Θέματος» σκίζουν τα ρούχα τους ότι δεν υπάρχει ούτε υποψία ανάμειξης του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αγοραπωλησία του φύλλου. Και η πλευρά του επιχειρηματία το ίδιο λέει.


από το μέσα & media του Χρ. Ξανθάκη στην Κυρ. Ελευθεροτυπία