ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Διευθυντής και υφιστάμενος σε γνωστό Συγκρότημα πιάστηκαν στα χέρια!..



Πολλαπλές οι παρενέργειες από την οικονομική κρίση και τα σκληρά μέτρα που μας επιβάλλουν ΔΝΤ και ΕΕ.
Όταν οι υφιστάμενοι φτάνουν στο σημείο να χειροδικούν εναντίον των προισταμένων τους και των διευθυντών τους τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
Τούτες τις μέρες, που οι ελεγκτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ξεσκονίζουν και ελέγχουν τα πάντα, που κόβονται μισθοί και συντάξεις, το είδαμε (ή μάλλον το ακούσαμε) κι αυτό:
Στην έδρα γνωστού εκδοτικού Συγκροτήματος που κατέχει πολλές εφημερίδες και περιοδικά κάποιοι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια!
Ακούστηκαν.... φωνές, απαράδεκτες ύβρεις και ποδοβολητά.
Ο άγριος καβγάς μεταξύ του διευθυντή και του υφισταμένου του ακούστηκε σε όλους τους ορόφους.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, γραφίστες) ανάστατοι πετάχτηκαν από τα γραφεία τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι γίνεται…
Οι φράσεις που ακούστηκαν και από τις δύο πλευρές μόνο σε λαχαναγορίτες μπορούν να αποδοθούν…
Κάποιοι θα πουν ότι αυτά συμβαίνουν σε καθημερινή βάση όχι μόνο στο χώρο του τύπου αλλά και στις καλύτερες «οικογένειες» (στις οποίες βέβαια δεν συμεριλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι).
Επειδή έρχονται δύσκολες ημέρες για όλους τους εργαζόμενους θεωρούμε ότι oι εγωισμοί, οι ανταγωνισμοί και τα νταηλίκια, περισσεύουν στους χώρους δουλειάς μεταξύ συναδέλφων - κι ο διευθυντής εργαζόμενος είναι (σήμερα είναι, αύριο δεν είναι…).
Το σίγουρο είναι ότι τέτοια φαινόμενα από δω και πέρα θα τα βλέπουμε συχνά.
Η κοινωνική έκρηξη ξεκινά από τα δημοσιογραφικά γραφεία!..