ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πωλείται το ΚΑΡΦΙ;


Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τις κληρονόμους της εφημερίδας που ίδρυσε ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης, «Στο Καρφί» να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την μεταβίβασή του. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά της εφημερίδας. Μάλιστα λέγεται ότι οι συζητήσεις με γνωστό εφοπλιστή που κατέχει μετοχές μεγάλου συγκροτήματος ΜΜΕ έχουν προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται το... προσεχές διάστημα να έχουμε ανακοινώσεις.
Πάντως να σημειωθεί ότι η εφημερίδα κατάφερε με επιτυχία να κρατήσει την κυκλοφορία της στην μετα-Νίκου Κακαουνάκη εποχή, διατηρώντας τον άμεσο και παρεμβατικό της λόγο. Οι αναγνώστες ούτε μια στιγμή δεν της γύρισαν την πλάτη, ενώ οι εργαζόμενοι που είναι άξιοι συγχαρητηρίων κατάφεραν να συνεχίσουν το έργο του Νίκου Κακαουνάκη με την ίδια αγάπη και την αφοσίωση που το έκανε και ο ίδιος. Το κυριότερο όμως όλων, είναι ότι εξακολουθεί να συντηρείται οικονομικά χωρίς να χρωστάει σε κανέναν και χωρίς να έχει βαρίδια ως εταιρία.

αναδημοσίευση από enimerosi24.gr