ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

21 εκατ. ευρώ πούλησε ο Μπόμπολας το 70% του «Θέματος»


Στα 21 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται τελικά το ποσό που συμφωνήθηκε να καταβάλουν στον Μπόμπολα οι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος για να επανακτήσουν το 70% της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Όπως είχε ακουστεί ευρέως η πλευρά του Πήγασου ζητούσε αρχικά 35 εκατ. ευρώ και μετά από σκληρά παζάρια και μπαράζ «πολεμικών» ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων κατέληξαν στο ποσό που προαναφέραμε.
Το τίμημα της μεταβίβασης προκύπτει από την ανακοίνωση που έστειλε ο Πήγασος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του ΧΑΑ και στην οποία υπενθυμίζεται ότι.... «η ολοκλήρωση των τυπικών και νομικών διαδικασιών αναμένεται εντός των επομένων ημερών, οπότε και η Εταιρία θα προβεί σε άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ως οφείλει».
Ακολουθεί η δήλωση της εκδοτικής εταιρείας προς το Χρηματιστήριο: «Σε απάντηση της από 27 Απριλίου 2010 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής ως “Εταιρία”) ανακοινώνει, ότι το συμφωνηθέν τίμημα μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών της που αντιστοιχούν σε ποσοστό εβδομήντα τοις εκατό (70%) της “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”, ανέρχεται στο συνολικό ποσό των €21.000.000,00 και επισημαίνει παραπέμποντας στο περιεχόμενο της από 26 Απριλίου 2010 ανακοίνωσής της, ότι η ολοκλήρωση των τυπικών και νομικών διαδικασιών αναμένεται εντός των επομένων ημερών, οπότε και η Εταιρία θα προβεί σε άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ως οφείλει, σύμφωνα με τις διατάξεις της Αποφάσεως 3/347/12.07.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.»