ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Από μεθαύριο στα περίπτερα οι περιπέτειες του Αστερίξ




Από τις 29 Απριλίου και κάθε Πέμπτη θα βρίσκονται στα περίπτερα οι περιπέτειες του Αστερίξ από τις εκδόσεις Μαμούθ Κόμιξ. Η σειρά των διάσημων ιστοριών του διάσημου διδύμου Αστερίξ-Οβελίξ θα κυκλοφορήσει με την χρονολογική σειρά που τις εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του, Goscinny και Uderzo, και βάσει της οποίας πρωτοκυκλοφόρησαν πριν από μισό αιώνα. Θα συνοδεύεται από πολυτελή θήκη χωρητικότητας 12 τευχών.
Στη χώρα μας, ο Αστερίξ παραμένει δημοφιλής. Η Ελλάδα μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία, είναι η τέταρτη χώρα στην Ευρώπη που παρουσιάζει τις.... μεγαλύτερες πωλήσεις του.
Η συλλεκτική – πολυτελής έκδοση με σκληρό εξώφυλλο της πρωτότυπης σειράς του Αστερίξ θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την Πέμπτη με τον 1ο τόμο και τη συλλεκτική θήκη στην τιμή των 8,80 ευρώ, από τη Μαμούθ Κόμιξ και διανομή από την «Καθημερινή». Την επόμενη Πέμπτη θα κυκλοφορήσει ο 2ος τόμος μαζί με την αφίσα στην τιμή των 8,80 ευρώ και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη ένας τόμος στην τιμή των 8,80 ευρώ.