ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ποιός; Ο Πορτοσάλτε!..



Ο Αρης (Μέρκελ) Πορτοσάλτε “κόβει” τον 13ο και 14ο μισθό στον ΣΚΑΪ 100,3
Ο ΔουΝουΤότερος του ΔΝΤ, διευθυντής του Ομίλου Αλαφούζου τρομοκρατεί τους υφισταμένους του. Πήρε κι άλλο μπόνους για τον εαυτό του μετά απ’ αυτό;
Τη Δευτέρα, στις 16.00, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3 κ. Πορτοσάλτε μάζεψε 70 περίπου εργαζόμενους - δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς - για να τους προειδοποιήσει ότι πρόκειται να χάσουν τον 13ο και τον 14ο μισθό τους -εφόσον η κυβέρνηση νομοθετήσει σχετικά- και ότι καθημερινά πρέπει να δίνουν εξετάσεις για να παραμείνουν στο σταθμό.
Ολες οι εξηγήσεις για την πιο πάνω.... τελετουργία τρομοκράτησης των εργαζομένων από τον Ομιλο Αλαφούζου, δεκτές για δημοσίευση στο blog μας.
Υ.Γ. Ουδείς ρώτησε τον κ. Πορτοσάλτε για το τι θα πράξει ο Ομιλος Αλαφούζου όταν το ΔΝΤ και το ΠΑΣΟΚ θεσμοθετήσουν την περικοπή δυο, τριών ή και περισσότερων μισθών ή όταν “απελευθερώσουν” τις απολύσεις και επαναφέρουν την …παραδοσιακή σκλαβιά. Μόνος του ανακοίνωσε τις περικοπές!


αναδημοσίευση από syspeirosi.wordpress.com/