ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εγινε της Πόπης με τη Ρούλα!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
ΕΝΤΟΝΗ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Πολύ σκληρή πράγματι η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου στα ΝΕΑ για την επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά που χαρακτήρισε θλιβερό το θέαμα μιας γυναίκας που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη της νιότη.
Η Διαμαντάκου έκανε λόγο για τραγωδία (όλοι το είδαμε) που συνέβη στο κατάμεστο στούντιο του «Greek Ιdol» καθώς η Ρούλα Κορομηλά, σφιγμένη σε κορσέδες μετά βίας μπορούσε να κάνει μερικά βαριά, χορευτικά βήματα, ενώ η φωνή της λαχανιασμένη προκαλούσε άγχος ότι δεν θα τα καταφέρει να βγει στην επόμενη φράση.
Η τηλεκριτικός εύστοχα επισημαίνει ότι η Ρούλα κάθε τόσο προσπαθούσε να ανεβάσει το κέφι ουρλιάζοντας στον κόσμο «έλα! έλα!» αλλά η προτροπή της έμοιαζε περισσότερο με παρακαλετό...
Η δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ λέει οτι η Κορομηλά δεν ηταν τίποτε άλλο παρά μια συνεπής πρωινατζού, που είχε την.... τύχη να κάνει καριέρα τη «χρυσή εποχή» της ελληνικής τηλεόρασης, τότε που έρεε το χρήμα, που γέμιζαν οι μεγάλες πίστες στα ελληνάδικα και τα σόου της Κορομηλά αναλάμβαναν να διαμορφώσουν και να συντηρήσουν το κλίμα της χλιδής και της σαπουνόφουσκας (αυτό που σήμερα πληρώνουμε όλοι πολύ ακριβά).

Πολλοί βέβαια είπαν οτι πίσω από τα γραφόμενα της τηλεκριτικού του ΔΟΛ κρύβεται η γυναικεία ζήλια. Δηλαδή: «Γιατί η Ρούλα μπορεί να βγαίνει στο γυαλί ακόμη και τώρα και όχι κι εγώ. Τι παραπάνω έχει αυτή από εμένα...». Κάποιοι άλλοι είπαν οτι όλοι οι τηλεκριτικοί ζηλεύουν τους «αστέρες» της τηλεόρασης καθώς θα ήθελαν πάρα πολύ να βρίσκονται στη θέση τους και αφού δεν μπορούν, τους «χτυπάνε» αλύπητα μέσω της κριτικής τους.
Δεν είναι δα και δύσκολο να κριτικάρεις τα σούργελα που εμφανίζονται στην τηλεόραση...

Υ.Γ. Η Κορομηλά ακούγεται οτι θα αντιδράσει στην σκληρή κριτική που της έχει ασκηθεί με αποκορύφωμα τα γραφόμενα της Διαμαντάκου και λέγεται οτι θα προσφύγει ακόμη και σε δικαστικά μέσα.